Slachtoffer van heftige mishandeling gezocht na afspraak via Grindr

Het Openbaar Ministerie (OM) en de politie zijn op zoek naar een slachtoffer van een ernstige mishandeling. Het gaat om een man die begin juni via Grindr een afspraak maakte met een andere man. Op de afgesproken locatie werd de man uiteindelijk mishandeld en mogelijk ook beroofd. Door het hevige geweld dat daarbij door de verdachten is toegepast, betreft de verdenking zelfs poging doodslag.

De drie minderjarige verdachten werden eerder al aangehouden voor een gewelddadige beroving in Almere. Deze jongens zitten nog steeds vast. Tijdens het onderzoek ontstond het vermoeden dat het drietal mogelijk meer slachtoffers heeft gemaakt. Waarschijnlijk handelden de verdachten daarbij op een vergelijkbare manier.

De politie komt daarom graag in contact met mannen die via Grindr een afspraak maakten met een man en vervolgens zijn beroofd, mishandeld en/of vernederd door drie tieners. Specifiek wordt er gezocht naar de man die begin juni slachtoffer werd, hij is te zien op videobeelden die de verdachten zelf maakten. Vermoedelijk spraken de jongens steeds af in de buurt van een bos ter hoogte van de Tanitstraat in Almere.

Herken jij dit verhaal? Ben je ook slachtoffer geworden van diefstal en/of geweld tijdens een dating-appafspraak? Neem dan gratis contact op met de politie door te bellen naar 0800-6070. Of deel anoniem je verhaal met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.